Black Blog

Megvan a kutya, akit egész Budapest keresett

Zoit gazdája mellől rúgták le az 1-es villamosról. A lányt a többiek körbefogták, a villamos pedig tovább ment. Az egyik támadót ő is lerúgta ugyan a villamosról, azonban kutyája eltűnt. Most azonban megtalálták.

 

 

Elképesztő összefogásnak lehettünk szemtanúi az elmúlt két napban az ügyben, több százan osztották meg a lány felhívását, és végül egy telefon érkezett a kutya hollétéről.

JÖTT A PRIVÁT SZÁMOS TELEFON..ÉS MEGVAN ZOI.. ELŐKERÜLT..VELEM VAN!Ha hazaértünk akkor végre kipihenjük magunkat..a…

Közzétette: Fervágner Dóri – 2017. augusztus 10.

Az mno.hu azt írja, hogy egy 15 év körüli fiú volt az egyik elkövető a népligeti megállóban, az állat gazdája, egy fiatal, egyébként kutyakiképzőként is dolgozó lány ezután belerúgott az elkövetőbe, aki szintén leesett a villamosról.

Kép: Facebook

A jármű azonban továbbment, így a gazdája nem tudott leszállni 4 éves belga juhászkutyájához.

Kép: Facebook

 „A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból.

Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott” írta akkor kétségbeesett bejegyzését a lány. 

Egyelőre nem tudni, ki telefonálhatott a gazdának, és honnan került elő a kutya. 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!